Jaap Faber en Klaas Menninga benoemd

STEENDAM - Tijdens de Najaarsleden vergadering van 25 november is Jaap Faber benoemd tot Erelid van Zeilvereniging Schildmeer en Klaas Menninga benoemd tot Lid van Verdienste.

Klaas is sinds de jaren negentig bij de Zeilvereniging vele van jullie kennen Klaas als de schipper van de Ropper. Klaas zorgt het hele jaar dat ons startschip er perfect bij ligt en dat alles tot in de puntjes werkt. In de winter zorgt Klaas er voor dat de Ropper een nieuw laagje verf krijgt en dat de motor word nagekeken  voor het nieuwe seizoen. 

Jaap Faber is sinds de jaren negentig betrokken bij de Zeilvereniging. Jaap heeft binnen de vereniging verschillende functies gehad zoals klassenvoogd van de jeugdklassen, van 1996 tot 2018 bestuurslid van de vereniging en natuurlijk wedstrijdleider tijdens de prachtige evenementen die wij als Zeilvereniging mogen organiseren.   Wanneer wij als vereniging gaan uitbreiden of als de Ropper onderhouden moet worden is Jaap één van de vrijwilligers die zijn handen uit de mouwen steekt . 

Namens alle leden willen wij jullie bedanken voor jullie inzet voor de Zeilvereniging.