Heuvelman Ibis

Of het nu gaat om baggerwerkzaamheden, oeverbescherming, steiger- en kadebouw of grondbewerking. Heuvelman Ibis heeft alles in huis om van elk waterbouwproject een succes te maken.

Dankzij de zelfstandigheid van de verschillende afdelingen, de korte lijnen binnen het bedrijf en de aanwezigheid van een eigen staalbouw afdeling zijn wij een uiterst flexibele partner, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Niet alleen als het gaat om het gebruik van duurzame materialen en methoden, maar ook in relaties met opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

Wij zijn daarmee een modern en innovatief waterbouwbedrijf, dat zich onderscheidt door in eigen beheer te werken aan nieuwe producten, methodieken en technologieën. Een bedrijf dat past in de huidige tijd, waarin aanbestedingen steeds vaker plaatsvinden op basis van 'Design en Construct'. Van ontwerp tot oplevering of enkel een deelproject. Heuvelman Ibis heeft de kennis, de ervaring én het materieel tot haar beschikking om een geslaagd project neer te zetten.

De coördinatie van het grootste gedeelte van onze projecten vindt plaats vanuit onze hoofdvestiging Heuvelman Ibis in Delfzijl. Tevens zijn wij met Heuvelman Ibis West gevestigd in Amsterdam en worden de activiteiten van Heuvelman Ibis GmbH in goede banen geleid vanuit onze vestiging in de Noord Duitse havenstad Leer.

Klik hier voor de website van Heuvelman Ibis